Aktuelt

Vi holder deg oppdatert med informasjon og nyheter fra Viasats kanaler. Her kan du lese om nye endringer, tilbud, konkurranser og annen nyttig informasjon for deg som parabolkunde.

Nye kanaler

Alle Viasat-kunder får nå et komplett og fleksibelt TV-tilbud, med alle de største norske kanalene, arkivinnhold på TV og muligheten til å strømme TV hvor og når man vil med Viasat TV To Go-tjenesten på mobil og nettbrett. 

Kanalendringer høsten 2016

Fremover vil noen kanaler i standardkvalitet slukkes til fordel for nyere HD-kanaler. Disse vil derfor kun være tilgjengelige for kunder med HD-boks.

Star Wars-uke

22-28 august vil Viasat Film Hits bli tatt over av Star Wars.

Vinneren av sommerkonkurransen

Roger fra Skogsvåg gjettet riktig vinner i fotball-EM og vant med det en helt ny iPad. Vi gratulerer! Takk til alle som deltok. 

Ny UHD-boks

Opplev fremtiden med vår nye 4K UHD (Ultra HD) boks, med innebygget Wi-Fi og ekstern PVR, slik at valget er ditt om du vil ha en vanlig UHD-boks eller en UHD-boks du kan ta opp dine favorittprogram på.

Viasat Kortleser

Viasat Kortleser er en enkel løsning for deg som vil se på tv via parabol uten en digitalboks. Kortleseren settes bak i din tv sammen med et programkort fra Viasat. Du bruker kontrollen til din tv og styrer kanalene derfra.

Nå er det slutt på økning i lydnivået på TV-reklame!

Norske TV-kanaler har nå samlet seg om en ny fellestandard for lydnivå på TV-innhold, noe som vil sikre seerne en bedre lydopplevelse

Slik ser du fotball-EM

Ikke gå glipp av noe. Husk at du kan se hele fotball-EM, hvor og når du vil med Viasat TV To Go

NRK-kanaler nå på Viasat TV TO GO!

Fire NRK-kanaler er nå tilgjengelig på tjenesten Viasat TV To Go.  

Viasat lanserer en ren eSport-kanal

MTG-eide ESL, verdens største globale eSport-selskap, lanserer kanalen eSportTV i mai. Kanalen vil være den første i verden som sender eSport 24 timer i døgnet. eSportTV vil være tilgjengelig på MTGs satelittplattformer i Norden og Baltikum.