Aktuelt

Vi holder deg oppdatert med informasjon og nyheter fra Viasats kanaler. Her kan du lese om nye endringer, tilbud, konkurranser og annen nyttig informasjon for deg som parabolkunde.

Matkanalen

Matkanalen kommer 1. desember

Endret kanalstruktur TV2 Premium

I forbindelse med at rettighetene til Tippeligaen, OBOS-ligaen og tennis m.m. utgår 31.12.2016, avvikles sendingene på TV 2 Sport Premium 4-8 samt C More Tennis og C More Hockey.

Kanalendringer høsten 2016

Fremover vil noen kanaler i standardkvalitet slukkes til fordel for nyere HD-kanaler. Disse vil derfor kun være tilgjengelige for kunder med HD-boks.

Vinnere av DAB-konkurransen

Heldige vinnere av konkurransen som får en helt ny Geneva DAB-radio levert av P4 er: May-lis, Tomas, Hilde Berit, Jarle, Gunn, Laila, Erna, Monica, Terje og Barbro. Vi gratulerer!

Nå er de her - 6 nye kanaler!

MAX, VOX, Discovery Channel, TV Norge HD, Eurosport 1 og Eurosport Norge er nå en del av Viasats Paraboltilbud. 

Star Wars-uke

22-28 august vil Viasat Film Hits bli tatt over av Star Wars.

Ny UHD-boks

Opplev fremtiden med vår nye 4K UHD (Ultra HD) boks, med innebygget Wi-Fi og ekstern PVR, slik at valget er ditt om du vil ha en vanlig UHD-boks eller en UHD-boks du kan ta opp dine favorittprogram på.

Viasat Kortleser

Viasat Kortleser er en enkel løsning for deg som vil se på tv via parabol uten en digitalboks. Kortleseren settes bak i din tv sammen med et programkort fra Viasat. Du bruker kontrollen til din tv og styrer kanalene derfra.

Nå er det slutt på økning i lydnivået på TV-reklame!

Norske TV-kanaler har nå samlet seg om en ny fellestandard for lydnivå på TV-innhold, noe som vil sikre seerne en bedre lydopplevelse

NRK-kanaler nå på Viasat TV TO GO!

Fire NRK-kanaler er nå tilgjengelig på tjenesten Viasat TV To Go.  

Viasat lanserer en ren eSport-kanal

MTG-eide ESL, verdens største globale eSport-selskap, lanserer kanalen eSportTV i mai. Kanalen vil være den første i verden som sender eSport 24 timer i døgnet. eSportTV vil være tilgjengelig på MTGs satelittplattformer i Norden og Baltikum.