Logout

TV 2 Sport Premium - ny Premiumpakke fra TV 2

Image

TV 2 har valgt å slå sammen produktene TV 2 Sport Premium og C More Sport. Erfaringer fra fjoråret, samt undersøkelser, viser at det er et behov for færre pakker, og at det er stor sammenfallende interesse for Premier League og Tippeligaen. TV 2 ønsker derfor å redusere antall pakker og få et enklere tilbud i markedet- som lettere lar seg kommunisere. Prisen for denne totalpakken blir kr 449,-.

Med TV 2 Sport Premium får du det beste av engelsk og norsk fotball. TV 2 Sport Premium består av fem HD-kanaler og sender over 400 direktesendte kamper fra Premier League, FA-Cupen, Ligacupen, Championship, League One og League Two.
Her får du også samtlige kamper fra Tippeligaen og OBOS-ligaen. Det tilbys også svensk toppfotball fra Allsvenskan, den franske ligacupen og skotsk Premiership. Du får også det beste innen tennis med Wimbledon, Davis Cup, ATP Masters 1000 og ATP 500, i tillegg til svensk ishockey, SHL.  Totalt får du tilgang til 10 kanaler.

TV 2 Sport Premium sender flere kanaler i HD og for å benytte deg av denne pakken trenger du en HD-boks. Kanalene C-More Hockey og Tennis blir sendt over internett og du trenger en internett-tilkoblet boks for å få tilgang til disse. Har du ikke koblet boksen til internett? – Se hvordan her.

Logg inn - Viasat parabolkunder >>  

Bli Viasat parabolkunde >>

Se Premier League og Tippeligaen på TV To Go

Se Premier League på Viaplay

Som Viasat kunde med TV 2 Sport Premium kan du se Premier League på nettbrett og mobil. Gikk du glipp av en scoring? – da kan du spole tilbake å se den så mange ganger du vil med Kanaler på Viaplay. Du kan også se alt innhold på kanalene direkte og hvor som helst så lenge du har internett.

Slik kommer du i gang med Kanaler på Viaplay.