Logout

Nå bør du bytte ut din gamle SD-boks

Image

I løpet av høsten har mange av dine kanaler sluttet å sende i standardkvalitet (SD), og kun blitt tilgjengelige for kunder med HD-boks. Slukkingen av SD-kanaler er en utvikling som kjennetegner hele TV-bransjen. Disse kanalene har allerede sluttet å sende i SD-kvalitet:

I løpet av 2017 vil samtlige SD-kanaler stenges, og allerede fra 1. mars vil du trenge en HD-boks for å se alle våre sports- og filmkanaler.

Er du usikker på om du har en HD-boks så kan du se en oversikt av alle våre bokser her. Vi ønsker at alle skal fortsette å se disse kanalene og vil i den forbindelsen gi deg som ikke har en HD-boks et godt tilbud.

Du har vel ikke gått glipp av at Viasat nylig har lansert en helt ny Ultra HD-boks? En framtidsrettet og moderne TV-boks som er mindre i fysiske størrelse og raskere i menyer og kanalbytte. I tillegg kan den kobles trådløst til internett. Les mer om den nye UHD-boksen her.

For å bestille en Ultra HD- eller HD-boks, ta kontakt med oss på Chat eller via telefon på 02828.

OBS:
Med en ny boks vil det også følge med et nytt programkort. Det er viktig at du kobler opp den nye boksen med dette nye kortet - da ditt gamle kort vil deaktiveres 14 dager etter at du har mottatt den nye boksen.

Husk at du alltid har tilgang til våre kanaler i vår TVToGo løsning i Viaplay appen. Les mer her