Logout

Barnas egne kanaler og univers!

Viasats barnekanaler byr på latter og spenning for både store og små barn. Her er en oversikt over alle barnekanalene som inngår i våre Basis -og Totalpakker.

DIsney

Disney Channel

Disney er TV-kanalen for barn mellom 3-14 år, men passer også for hele familien. Her får du de beste Disney-klassikerne som Løvenes Konge, Duck Tales og Biler, samt favoritter som Descendants 2, Soy Luna osv. Kanalen sendes 24 timer i døgnet og er dubbet og tekstet på norsk.

Disney XD

DISNEY XD

Disney XD er for barn mellom 6-12 år. Her vises spennende underhållning, alt fra superhelter til morsomme komedier. Alle program er dubbet og tekstet på norsk. Kanalen er tilgjengelig for deg som har HD- eller UHD-box.

Disney Junior

DISNEY JUNIOR

Disney Junior er tv-kanalen for de aller yngste, altså barn mellom 2–6 år. Dette er en kanal hvor foreldre kan ta del i Disneys fortellinger og karakterer, fra de klassiske till de nyeste. Alle program er på norsk og kanalen er tilgjengelig for deg som har en HD- eller UHD-box.

Nickelodeon

Nickelodeon

Nickelodeon er en prisbelønnet barnekanal som blant annet sender populære tegneserier og underholdende programmer for barn i alle aldersgrupper. Nickelodeon er kanalen som setter barna først!

Nick Jr

NICK JR

Nick Jr er en rendyrket barnekanal for barn mellom 2-6 år. Kanalen sendes på norsk fra 06.00 till 20.00 och viser pedagogisk og underholdende serier, bland annet Paw Patrol och Dora Utforskeren. Kanalen er tilgjengelig for deg som har en HD- eller UHD-box.

Nicktoons logo

Nicktoons

Nicktoons er stedet for action, latter og eventyr - pakket med dine Nickelodeon favorittanimasjoner. Kanalen er rettet mot gutter og jenter i alderen 4-10 år og alle som elsker animerte serier. På Nicktoons finner du show som Breadwinners og Rabbids Invasion og mye mer i Nickelodeon biblioteket. 

SVT Barnkanalen

Barnkanalen

Kanalen blander lærerrik fakta med humor og underholdning. Den sender barneprogram, for små og de litt større, av høy kvalitet. Sending er fra formiddag til tidlig kveld (med svensk tale).

Boomerang logo

Boomerang

Boomerang samler alle familiemedlemmer og byr på mye latter. Se Scooby-Doo, Tom & Jerry med flere - døgnet rundt (med svensk tale). Kanalen er tilgjenglig for deg som har en HD- eller UHD-box.