Logout

Boomerangs julekalender

Image

En av de mest populære nordiske barnefortellingene noensinne er tilbake. 1. desember har Nils Holgersson eksklusiv premiere på Boomerang.

Den folkekjære klassikeren Nils Holgersson er tilbake som helt ny serie

Den nye serien er basert på Selma Lagerlöfs klassiske bok Nils Holgerssons forunderlige reise gjennom Sverige. Serien dreier seg om den uvørne og dristige gutten Nils, som er litt av en opprører mot autoriteter. En dag gjør den rampete alven Athanor ham om til et miniatyrmenneske. Da oppdager Nils at han kan snakke med dyr. Og han får en ny venn: Martin gåsekar. Sammen med sin trofaste nye venn begir Nils seg ut på en helt forunderlig reise i følge med villgjessene. Sammen med den erfarne ledergåsa Akka fra Kebnekaise, Ørnen Gorgo som tror han er en gås, den sjarmerende Villgåsen Dunfin og hennes to rivaliserende søstre lærer gutten å leve etter reglene i samholdet.
Men hva var det Athanor egentlig ville oppnå da han forvandlet Nils? Å gi den unge alven Lina en alliert mot den farlige mørke alvens planer om erobring og beskytte hennes verden og naturen.

Nils Holgersson vil bli sendt på Boomerang hver dag som julekalender, fra 1. til 24. desember kl. 16.00.