Logout

Dette er Viasats dokumentarkanaler

Våre dokumentarkanaler byr på alt fra naturprogrammer til banebrytende vitenskap. Her får du se på mens andre risikerer livet eller gjennomfører det umulige. Alle våre fire dokumentarkanaler inngår når du bestiller dokumentarpakken vår.

viasat_history_slide_430x270.jpg

Viasat History Dokumentar og nyheter

Viasat History

Hvorfor lever vi som vi gjør, og hvorfor er vi som vi er? På Viasat History ser vi bakover for å finne svarene. Her får du de nyeste teoriene om vår evolusjon og vår kulturs opphav.

viasat_nature_slide_430x270.jpg

Viasat Nature Dokumentar og nyheter

Viasat Nature

Her får du svarene på dyre- og naturspørsmålene du ikke visste at du hadde. På Viasat Nature finner du nesten hva som helst, så lenge det går, kryper, svømmer, flyr eller vokser.

viasat_explore_slide_430x270.jpg

Viasat Explore Dokumentar og nyheter

Viasat Explorer

Viasat Explorer byr den eventyrlystne på fengslende dokumentarer om alt fra raske biler til ekstremfiske. Her ser du dessuten de sjokkerende dokumentarene som andre ikke tør å vise.

Opplev mer!

Bestill Viasat Viasat Dokumentarpakke!

På Viasat Dokumentar finner du dokumentarer for både brede og smale interesser.
 

På Viasat Dokumentar ser du dokumentarer fra hele verden. Opplev naturens under, universets mysterier og historiens største gåter i din TV. I Viasats Dokumentarpakke inngår kanalene Viasat Nature, Viasat Explorer og Viasat History.