Logout

Brojects og Brojects: Huset - sesong 1

Image

I seriene Brojects og Brojects: Huset på Viasat Explore følger vi to ganske ulike brødre i deres mer eller mindre sprø renoveringsprosjekter.

brojects og brojects: huset - sesong 1

Viasat Explore viser de amerikanske seriene Brojects og Brojects: Huset rett etter hverandre i høst. I Brojects følger vi brødrene Andrew og Kevin som én gang i måneden tar en pause fra hverdagslivet og drar til familiehytta. Andrew er en fantasifull og visjonær tenker som drømmer om å skape sprø innretninger som skal forbedre hyttetilværelsen. Den eldre broren Kevin er mer jordnær og prøver å få Andrew ned på jorden med både ironi og iblant ved å knipse ham på nesen. Når de er ute på dypt vann, går de til kameraten og ingeniøren Walker for å få hjelp til prosjektene sine.

I Brojects: Huset – sesong 1 har brødrene byttet ut hytta ved sjøen med et stort hus og utvidet omfanget av renoveringsprosjektene sine. Det mangler møbler, noe å sove på og en dusj. Andrews entusiasme og fantasi går på høygir til tross for den enorme renoveringen de står overfor. Kevin setter også pris på utfordringen med å gjøre de ville ideene til virkelighet. Stedet er nytt, men brødrenes prosjekter er like utøylede som alltid! Se Brojects og Brojects: Huset – sesong 1 på Viasat Explore.

Brojects og Brojects: Huset – sesong 1 vises mandager kl. 21.45 og 22.05 på Viasat Explore.

Opplev mer!

Bestill Viasat Viasat Dokumentarpakke!

På Viasat Dokumentar finner du dokumentarer for både brede og smale interesser.
 

På Viasat Dokumentar ser du dokumentarer fra hele verden. Opplev naturens under, universets mysterier og historiens største gåter i din TV. Se Brojects og Brojects: Huset - sesong 1 på Viasat Explore.