Logout

Conspiracy

Image

I den britiske dokumentarserien Conspiracy på Viasat History rulles de mest fascinerende konspirasjonsteoriene opp, og sannhetsgraden blir nøye gransket.

conspiracy

Denne fascinerende serien skildrer de flytende grensene mellom virkelighet og fiksjon. Fra mediemogulen og den hemmelige M16- og Mossad-agenten til den britiske regjerings angivelige hemmelighold av UFO-observasjoner til Hollywoods mørke underverden – i hver episode knyttes de ulike konspirasjonsteoriene sammen. Hver episode tar for seg historiske «fakta» som blir gransket gjennom en konspirasjonsteoretikers blikk. Teoriene brukes til å forkaste det vi tar for gitte sannheter, og reduserer dem til de reneste myter. Døde virkelig Hitler i 1945? Forsøkte en russisk atomubåt å avfyre en missil ved Hawaii i 1968? Og ble Diana egentlig hensynsløst myrdet av sin egen familie? Snart vil du få vite at disse teoriene i enkelte tilfeller ligger nærmere virkeligheten enn du noensinne kunne forestilt deg. Ikke gå glipp av Conspiracy, som du ser på Viasat History.

Conspiracy vises mandager kl. 21.00 på Viasat History.

Opplev mer!

Bestill Viasat Viasat Dokumentarpakke!

På Viasat Dokumentar finner du dokumentarer for både brede og smale interesser.
 

På Viasat Dokumentar ser du dokumentarer fra hele verden. Opplev naturens under, universets mysterier og historiens største gåter i din TV. Se Conspiracy på Viasat History.