Logout

Isbjørnbyen

Image

Hvert år migrerer tusenvis av isbjørner rett gjennom bebygde strøk i den kanadiske provinsen Manitoba på jakt etter seler. I Isbjørnbyen på Viasat Explore følger vi dem på vandringen.

Isbjørnbyen

 Churchill i kanadiske Manitoba invaderes hvert år av flere tusen selhungrige isbjørner, og samtidig strømmer folk dit for å få muligheten til å møte de hvite kjempene. Antallet innbyggere i den lille byen øker da fra 800 til 10 000, og unge Kelsey Eliasson guider de besøkende rundt blant de majestetiske bjørnene. I serien følger vi også Eliassons venn og mentor Dennis Campayre, som har evnen til å snakke med isbjørnene, og sjarmen hans går rett hjem hos både bjørnene og lokalbefolkningen. Vi får også møte den forhenværende hippien Brian Ladoon, som eier en bjørnepark og kennel som lokker til seg både turister og bjørner. Ikke gå glipp av Isbjørnbyen på Viasat Explore.

Isbjørnbyen vises onsdager kl. 21.00 på Viasat Explore.

Opplev mer!

Bestill Viasat Viasat Dokumentarpakke!

På Viasat Dokumentar finner du dokumentarer for både brede og smale interesser.
 

På Viasat Dokumentar ser du dokumentarer fra hele verden. Opplev naturens under, universets mysterier og historiens største gåter i din TV. Se Isbjørnbyen på Viasat Explore.