Logout

Monster

Image

En supersøndag som er fullstappet med monster, store udyr og dinosaurer står på programmet, og Viasat Film Premiere viser hele sju filmer med dette temaet på søndag.

SUPERSØNDAG 1.5.

monster

Har du lyst på en dag og kveld full av slanger, dinosaurer og andre monstre? Da er denne søndagen for deg. Så slå deg ned i sofaen med Viasat Film Premiere hele dagen.

Supersøndagen innledes med den animerte familiefilmen Strange Magic, hvor vi blir med nisser, alver, feer og smådjevler på deres eventyr i kampen om en mektig trylledrikk, før det er tid for mer animert film i Dragon Nest: Warrior's Dawn.

Det blir enda mer animert film kl. 17.00 når Walking with Dinosaurs overtar. Da får vi se et fascinerende og storslått eventyr i dinosaurland. For første gang kan vi virkelig se og oppleve hvordan det var da de store dyrene vandret på jorden. Her følger vi en liten plantespisende unge på hans eventyr.

Utpå kvelden er det tid for Jurassic World med blant andre Chris Pratt, som befinner seg ved kysten av Costa Rica hvor det prangende parkanlegget Jurassic World ligger. Der lever blant annet den fryktinngytende Indominus Rex, og når den store skapningen klarer å stikke av, starter det en kjedereaksjon som fører til at de andre dinosaurene også går amok.

Neste film er Planet of the Apes med Mark Wahlberg, Tim Roth og Helena Bonham Carter. Planet of the Apes skildrer en verden som er snudd på hodet – et brutalt, primitivt sted hvor apene har makten og menneskene leter etter mat i søpla for å overleve, jaget og utnyttet av de tyranniske primatene. Plutselig dukker det opp en mann som ikke kjenner til hvordan situasjonen er, og upåvirket av fortiden utfordrer han status quo og oppfordrer til opprør og revolusjon.

Denne fullstappede supersøndagen avsluttes med to dystrere filmer: Lake Placid vs Anaconda, hvor vi får se et uhemmet blodbad med livsfarlige kjempeslanger, og Tusk, hvor vi følger historien om en mann som på mystisk vis forsvinner i Manitobas dype skoger.

 

Strange Magic vises kl. 15.00 på Viasat Film Premiere
Dragon Nest: Warrior's Dawn vises kl. 17.00 på Viasat Film Premiere
Walking with Dinosaurs vises kl. 19.00 på Viasat Film Premiere
Jurassic World vises kl. 21.00 på Viasat Film Premiere
Lake Placid vs Anaconda vises kl. 23.10 på Viasat Film Premiere
Tusk vises kl. 01.00 på Viasat Film Premiere

Bestill filmpakken

Bestill parabol, digital-TV og kanalpakker

Med Viasats filmpakke får du 6 kanaler fullspekket med alt fra premierefilmer til klassikere!
 

Det blir monstre og udyr hele dagen på Viasat Film Premiere denne supersøndagen.