Ønsker du hjelp med din bestilling?
Ring 21 95 28 28

Kundeservice

Søk

Innspillingsfunksjonalitet er ikke aktivert - Parabol

Dette kommer når mottakeren ikke kjenner igjen den eksterne harddisken, eller at det er problem med autorisasjonen på kortet. 

Parabol:

Sørg først for at harddisken står i inngangen på boksen merket med "HDD", og at du ikke har en USB-minnepinne koblet i boksen. Bruker du en harddisk, er det kun harddisken som skal være koblet til for innspillingsfunksjoner.

Sjekk at boksen er stilt på riktige innstillinger i forhold til parabolhodet du bruker. Bruker du Universal, sørg for at det er 2 kabler koblet til boksen fra parabolhodet. Om du har SatCR, sørg for at inngang 2 er aktivert og at kabel som går fra parabolhodet til boksen er fra SatCR-uttaket på parabolhodet.
Se om du får opp valget "formater harddisken" på innstillinger/oppsett/håndtering av lagringsenheter.   

Er alle innstillinger på boksen korrekt, prøv å gjøre boksen strømløs uten at harddisken koblet til og sett i harddisken mens boksen er uten strøm. Sett deretter i strømmen på boksen. Fungerer ikke dette, prøv å gjøre dette omvendt ved å sette i harddisken først etter at boksen har startet opp. 

Gjør en tilbakestilling av boksen uten at harddisken står i boksen dersom tidligere instrukser ikke har fungert. Etter tilbakestillingen, sørg for at at energisparing på boksen er skrudd av på innstillinger/oppsett/energisparing på passiv standby.

Ta kontakt med kundeservice for teknisk hjelp.  

Kontakt oss