Logout

Vi har kommet langt – vi skal komme lenger!

Image
Ungdom med VR

Viasat - en del av Nordic Entertainment Group (NENT Group).

Vår visjon er å tilby den beste TV-opplevelsen for hele familien. Derfor jobber vi hardt for å være først med de nyeste filmene, være innehaver av de mest attraktive sportsrettighetene og at vi stadig ser etter nye, spennende tilbud å tilby deg som kunde, slik at du kan nyte den beste TV-underholdningen når, hvor og hvordan du vil.

Har du spørsmål så ta kontakt via vår chat nederst til høyre eller via kundeservice.

Viasat startet tv-sendinger via parabol i Norge i 1991, og leverer i dag tv til norske husholdninger via satellitt (Parabol) og IPTV. I tillegg til tv-distribusjon har Viasat en rekke egne film- og sportskanaler: Viasat Film Premiere, Viasat Action, Viasat Family, Viasat Film Hits og Viasat Series, i tillegg til Viasport+, Viasport 1, Viasport 2, og Viasport 3, samt Viasat Golf.

 

Viasat er en del av Nordic Entertainment Group (NENT Group) som er Nordens ledende underholdningsleverandør. Vi underholder millioner av mennesker hver dag med våre strømmetjenester, TV-kanaler og radiostasjoner, og våre produksjonsselskaper skaper nytt og spennende innhold for medieselskaper i hele verden. Vi gjør livet mer underholdende ved å tilby de beste og mest varierte opplevelsene – fra direktesendt radio og sport, til filmer, serier, musikk og egenproduserte programmer.

I Norge driver NENT Group, i tillegg til Viasat, de lineære TV-kanalene TV3, Viasat 4, TV6 og Viafree, samt strømmetjenesten Viaplay.  P4-gruppen, samt en rekke online- og produksjonsbedrifter er en del av Nordic Entertainment Group.