Logout

VELG TV-PAKKEN SOM PASSER DEG

 

 

 

Mini

310 Kr/mnd Bestill

Basis

480 Kr/mnd Bestill

Basis + Film + Sport

880 Kr/mnd Bestill

22 kanaler - Totalpris første 12 mnd. 3340,-

58 kanaler - Totalpris første 12 mnd. 4080,-

70 kanaler - Totalpris første 12 mnd. 7280,-

Kanaler inkludert i din TV-pakke

NRK er norges største allmennkringkasterkanal med et allsidig programtilbud. Gir et mangfoldig, bredt og reklamefritt TV-tilbud til hele befolkningen med nyheter, egenproduserte og innkjøpte dokumentarer, kulturprogrammer m.m.

NRK 2 er en aktualitets- og faktakanal som gir deg ferske nyheter og et oppdatert nyhetsbilde kombinert med perspektiv og breddeinnsikt - hele dagen. Går i tillegg bakom nyhetene med debatter, dokumentarer, aktualitetsprogram og engasjerende filmer fra det nære og fjerne.

NRK 3 er NRKs rendyrkede underholdningskanal for unge voksne. Viser kjente filmer, populære serier, sylskarpe humorprogram, livsstil, musikk og det beste fra NRKs rikholdige arkiv.

TV2 er Norges største kommersielle TV-kanal som gir deg et bredt tilbud av nyheter, aktualitetsprogrammer, sport og god tv-underholdning med eksempler som Skal vi danse? Jakten på kjærligheten og TV 2 Hjelper deg.

TV Norge er en norsk underholdningskanal for hele familien. TVNORGE sender nyheter, vær, sport og egenproduserte norske programmer som 71 grader nord, Åndenes Makt og Ungkaren, samt en rekke profilerte filmer og utenlandske serier som CSI og LOST.

TV3 står for den rendyrkede underholdningen. Kanalen tilbyr en suveren blanding av underholdene serier, de beste filmene, samt egenproduserte programmer som blant annet tar deg med på kjøkkenet til Hellstrøm og ut på en øde øy med Christer Falck.

Viasat 4 gir deg mer spenning i hverdagen, og tilbyr alt som kreves av en helaften foran skjermen. Kanalen gir deg heftige dokumentarer, actionfylte filmer og serier, nyhetsoppdateringer og sport i verdensklasse.

TV6 er en underholdnings- og livsstilskanal med et bredt tilbud av programmer inspirerer og beveger deg. Du får programsjangre innen mat, hjem og bolig, talkshow, kvalitetsdramaserier og filmer, samt andre livsstilstemaer som er i vinden.

Flesteparten av programmene på TV6 er nye, av høy kvalitet, og ikke tidligere vist på noen norsk TV-kanal. I tillegg til helt ferske sesonger og nye episoder av godt etablerte seriesuksesser, kommer det også norske produksjoner på TV6 fra 2014.

TV 2 Zebra gir deg attraktiv sport og god underholdning. Kanalen sender blant annet fredagskampan fra Tippeligaen og live håndball. På underholdningssiden kan du se filmer, serier og egenproduserte programmer.

TV2 Nyhetskanalen følger de viktigste begivenhetene i verden og Norge 24 timer i døgnet. I tillegg til kontinuerlige oppdateringer går kanalen bak nyhetsbildet med grundige analyser.

TV 2 Livsstil er en rendyrket, men mangfoldig kanal innen livstidssjangeren.

Med relevant , norsk innhold og internasjonale sterke formater vil seerne få innblikk i ulike menneskers hverdag, og ikke minst, kunne la seg inspirere.

Kanal Fem er skreddersydd for norske kvinner. Foruten populære Studio 5 tilbyr kanalen en miks av dramaserier, reality, filmer, dokumentarer m.m.

NRK Super er barnas egen TV-kanal. Viser populære og kjente barneserier, engasjerende programmerog koslige filmer fra grytidlig morgen til tidlig kveld. Fantorangen, Barnas supershow, Brannmann Sam og Dyrehylla er bare noen av NRK Supers populære programmer for barn i alle aldre.

MAX gir deg fotball i verdensklasse, innblikk i den kriminelle underverdenen, hasardiøse biljakter og ting som eksploderer. MAX er uhøytidelig underholdning som nytes best tilbakelent med beina på bordet.

TV 2 Humor er en kanal for deg som liker å le. På den nye humorkanalen kan du finne noe å le av når som helst - døgnet rundt! En av kanalens store satsinger er «The Tonight Show med Jimmy Fallon» som vises bare èn dag etter programmet blir vist i USA, mandag til fredag.

BBC World News går i bredden og i dybden når det kommer til kritisk og velfundert nyhetsformidling. Den britiske nyhetskanalen er blant verdens mest respekterte formidlere av nyheter innen politikk, finans-, kulturog sportsoppdateringer. I tillegg til jevnlige oppdateringer av verdensbildet vises livsstilsprogrammer i velkjent BBC-kvalitet.

CNN er blant USAs mest anerkjente og velrenomerte nyhetskanaler. Med sitt verdensomspennende  korrespondentnettverk oppdaterer CNN internasjonale nyheter fra hele verden – døgnet rundt. I tillegg til nyheter viser CNN aktualitetsdokumentarer og innsiktsfulle intervjuer ledet av blant andre Larry King

NHK World-Japan er en engelskspråklig kanal som sender døgnet rundt. Programmene dekker et bredt spekter av temaer fra et japansk synspunkt - alt fra nyheter, næringsliv, vitenskap og teknologi til kunst og kultur.

E! bringer den røde løperen rett hjem i stuen. E! viser programmer som følger filminnspillinger, avslørende intervjuer med de største film- og TV-stjernene, samt ryktemettede underholdningsprogram fra Hollywoods glamorøse kjendisverden. E! viser også livsstil-, mote- og reiseprogram.

VH1 viser kjente musikkvideoer, realityserier og populærkulturelle dokumentarer som tar deg med på mimreturer tilbake til tiden da de største og mest minneverdige pop- og rockeartistene fra 1960-, 70-, 80 og 90-tallet herjet hitlister og danseloft.

VH1 Classic gir deg tusenvis av klassiske rock-, pop- og soulvideoer fra 60, 70 og 80-tallet. Kanalen gir deg også klassiske live-konserter og musikkspesialer.

Boomerang er en populær barne- og familiekanal som sender filmer med velkjente klassikere som Scooby Doo, Tom & Jerry og Snurre Sprett, samt nyere helter som Duck Dodgers.

Disney Channel er tv-kanalen for barn mellom 3 og 14 år, men passer også for hele familien. Kanalen viser tegnefilmer for barn og underholdende tv-serier som handler om familieforhold, skole og vennskap. Her får du også de beste Disney-klassikerne med favoritter som Løvenes konge, DuckTales og Biler, samt barnas tv-favoritter som Soy Luna, Descendants 2 og den populære tv-serien To På Rømmen. Disney Channel lager også egne nordiske produksjoner med musikk, kjente programledere og Disney Channel-stjerner. Kanalen sender 24 timer i døgnet. Alle programmene er av høy kvalitet og er dubbet eller tekstet på norsk.

Disney Junior er tv-kanalen som retter seg mot de aller yngste (2–6 år) og dere foreldre som har glede av Disneys fortellinger og rollefigurer, fra de klassiske til de aller nyeste. Kanalen kombinerer Disneys fortellerkunst og populære rollefigurer med lekbetont læring, fra enkel matte og språk til sosialt samspill og oppmuntring til en sunn livsstil. I programtilbudet inngår blant annet nye tilskudd som Pysj-heltene, Mikke og Racinggjengen og Vampyrina, men også favoritter som Sofia den første, Doktor McStuffins og Løvenes Garde. Kanalen sender hver dag fra kl. 05.00 til 23.00. Alle programmene er dubbet til norsk.

Viasport + gir deg tilgang til noen av de største sportseventene i verden. Utvalgte kamper fra UEFA Champions League, Serie A, Ligue 1, NFL og NHL, samt testløp og kvalifisering til Formel 1.

Disney XD er tv-kanalen for alle som liker animasjon, action og humor, men retter seg spesielt mot barn mellom 6 og 12 år. Her vises actionfylt underholdning med alt fra animerte superhelter som Ultimate Spider-Man til morsomme komedier med Phineas & Ferb eller Spøkefuglene. Kanalen tilbyr også det beste fra Star Wars Rebels og Lego Star Wars – The Freemaker Adventures. Disney XD sender hver dag mellom klokka 06.00 og 22.00. Alle programmene er dubbet eller tekstet på norsk.

 

 

 

Nickelodeon er en prisbelønnet og reklamefri barnekanal som blant annet sender populære tegnefilmserier og underholdende barneprogram for barn i alle aldersgrupper. Noen av de mest populære barneserier og karakterer er originale Nickelodeon produkter som Dora the Explorer, Svampebob, Avatar og iCarly. Nickelodeon er kanalen som setter barna først.

Nick Jr er barnekanalen for de aller minste, og sender reklamefritt hver dag fra kl 06 til kl 18. I Norge er kanalen kun tilgjengelig for Viasats parabolkunder.

Nicktoons er stedet for action, latter og eventyr – pakket med dine Nickelodeon favoritt animasjoner! Kanalen er rettet mot gutter og jenter i alderen 4 til 10 år OG alle som elsker animerte serier. På Nicktoons finner du show som Breadwinners, Pig Goat Banana Cricet og Rabbids Invasion. Du finner også andre kjente serier fra det store Nickelodeon biblioteket som SvampeBob, Avatar, Teenage Mutant Ninja Turtles, Kung Fu Panda og Madagasker Pingvinene.

Cartoon Network Tegnefilmkanalen viser det meste av det beste blant barnas favorittfigurer. Kjente og kjære karakterer som Tom & Jerry, Snurre Sprett og Scooby Doo dukker opp i en rekke familievennelige tegnefilmer. Alle filmer sendes med norsk tale.

MTV Hits er rendyrket og ufiltrert pop, tilrettelagt for deg når det passer deg best – det vil si når som helst! Har den vært eller er på vei mot hitlistene, spilles det på MTV HITS.

Superstjernene, døgnfluene, boy bands og girl bands – nye videoer og hits du aldri blir lei av. MTV HITS – du kommer til å elske den!

MTV Sverige er en av verdens mest kjente merkevarer, assosiert med musikk, kreativitet og ungdommelig kultur. I mer enn 28 år har MTV engasjert, utfordret etablerte normer og sprengt grenser. Vi skal fortsette å gi hver nye generasjon et kreativt uttrykk og en underholdende stemme. Hit musikk, legendariske shows, serier, reality, situasjoner fra virkeligheten, og populære hit shows som The City, Pimp My Ride og Jackass.

National Geographic Channel er kanalen som pirrer nysgjerrigheten med fantastiske dokumetarer fra eksotiske steder verden rundt. Kanalen viser hvordan man kan se verden fra en ny side og med oppfordringen "Think Again" lære mer om nyere vitenskap, teknologi, historie, forskning og naturens mange undre.

National Geographic Wild er kanalen med det beste fra dyreverden og naturen vi omgir oss med. Fra de mest avsidesliggene, utrolige steder til havets skremmende dyp. Bli med på en uforglemmelig reise jorden rundt.

Viasat History sender faktaorienterte dokumentarer innen politikk, kultur, vitenskap, antropologi og relegion. Kanalen går i dybden og gir unik innsikt i eldre så vel som moderne kultur. Med Viasat History lærer man mer om vår egen og andres historie på en levende og interessant måte.

Viasat Nature viser det beste og mest spektakulære av programmer og dokumentarer om natur og dyreliv. Se programmer med kjente dokumentarreportere som Sir David Attenborough.

Viasat Explore sender reportasjer fra strabasiøse ekspedisjoner og populærvitenskaplige dokumentarer som sjokkerer, utfordrer og underholder.

Kanalen er den første i verden som sender eSport 24 timer i døgnet. eSportTV kommer årlig til å ha over 2000 timer med direktesendinger der du kan se det beste fra eSport og gaming. Kanalen følger de ledende eSport-stjernene og vil rette fokus på de største internasjonale turneringene, profesjonelle ligaene, events og mesterskap.

VOX er en bred kanal for et mer voksent publikum. Kanalen gir deg nye og gamle klassikere, kvalitetsserier, krim, mat- og livsstilsprogrammer og film.

TV 2 Sport 1
Den nye kanalen «TV 2 Sport 1» lanseres 18. september og vil vise kamper fra Champions League, Europa League, store oppgjør i Nations League og tippekamper fra Premier League.

TV 2 Sport 2
«TV 2 Sport 2» viser fotball, norsk ishockey, håndball, sykkel, sjakk og poker - i tillegg til sportsmagasiner og dokumentarer. Her får vi følge ishockey fra Get-ligaen og det blir mye sykkel med tour-ritt og dagsritt, samt UCIs VM i banesykling, mountain bike og cyclecross. Kanalen vil følge norsk håndball tett med kvalifiseringskamper for kvinner og menn, direkte fra Eliteserien, samt Golden League og Møbelringencup.

Eurosport 1 med over 3000 timer direktesendt idrett i året, er Eurosport 1 ledende innen sportsunderholdning i Europa.

Eurosport Norge HD er Norges ferskeste sportskanal, og sender idrett som er spesielt interessant for norske TV-seere.

Discovery channel gir deg forunderlige fakta, mekanikk og ingeniørkunst, og møter med fryktløse menn i klodens tøffeste og mest fascinerende yrker. Discovery Channel er TV for deg som vil lære litt mens du blir underholdt.

FOX er verdens største underholdningskanal som når 255 millioner hjem i 127 land utenfor USA. Kanalen har introdusert en rekke nye og prisbelønte serier til det norske markedet, som The Walking Dead, American Horror Story, Wayward Pines og Outcast. FOX er tv-kanalen for deg som simpelthen elsker god underholdning, uansett kjønn og alder.

SVT 2 gir et variert programtilbud innenfor nyheter, film, natur- og vitenskap rettet mot det yngre publikum.

SVT Barnkanelen - Minner veldig om NRK Super. Barnekanalen sender barneprogrammer (med svensk tale) av høy kvalitet fra formiddag til tidlig kveld.

SVT 24 – Minner veldig om NRK 3. SVT 24 begynte som en ren nyhetskanal, men sender i dag sport, egne programmer og reprise fra andre SVT-kanaler.

Svensk kanal som tilbyr dokumentarer og undervisningsprogram knyttet til en rekke temaer, fra vitenskap til kultur og politikk.

DR1 er en dansk kanal som sender blant annet nyheter, dokumentar, drama, serier, film og barneprogrammer.

DR2 er en dansk kanal som setter fokus på nyheter, dokumentarer og debattprogram.

TV 2 er danskenes kilde til aktuelle nyheter, sport, vær og underholdning. Sammen med de offentlig eide DR1 og DR2 regnes TV 2 som en del av landets allmennkringkasting. TV 2 er Danmarks mest sette TV-kanal

Viasport 1 følger verdens største fotballklubber i jakten på de mest prestisjefylte trofeene. De aller største kampene fra UEFA Champions League, FA Cup, Ligacup og Copa Del Rey. I tillegg til de beste kampene fra NHL, og samtlige hovedløp fra Formel 1.

Viasport 2 gir deg det beste fra italiensk Serie A, samt en rekke utvalgte kamper fra engelsk FA Cup og Ligacup.I tillegg vises herre- og kvinnehåndball fra EHF Champions League, samt herrenes Bundesliga, med flere av våre egne norske profiler.

Viasport 3 sender oppgjøret fra Englands tøffeste liga, Championship. I tillegg kan du følge verdens dyreste fotballspiller Neymar jr. og flere av våre store, norske fotballtalenter i Ligue 1 og Æresdivisjonen (Martin Ødegaard m.fl.).

Viasat Film Premiere er filmkanalen med eksklusive premierer som gir deg store kinosuksesser og toppfilmer fra hele verden. Kanalen er reklamefri, og sender hele døgnet.

Viasat Film Action får adrenalinet til å nå nye høyder. Fra kl. 20.00 er kanalen fylt med spennende actionfilmer, iskalde thrillere og nervepirrende skrekkfilmer. Innholdet er det samme som i HD-kanalen, men med bilde i SD kvalitet.

Viasat Series viser Populære TV-serier fra inn- og utland - både nye og eksklusive og klassiske favoritter. Få med deg serier som NCIS: Los Angeles, Californication og Empire. Sendetid: 24 timer i døgnet.

Viasat Film Family tilbyr familievennlig underholdning. Her ser du barne- og ungdomsfilmer, komedier og romantiske filmer for alle aldersgrupper. Innholdet er det samme som i HD-kanalen, men med bilde i SD kvalitet.

Viasat Film Hits viser Oscar-vinnere, internasjonale og nordiske prisvinnere og naturligvis de tidløse klassikerne.

Denne kanalen er kun tilgjengelig med Viasat Ultra HD-boks

Kanaler via Internett

Euronews er Europas ledende internasjonale nyhetskanal. Euronews sender døgnet rundt og hver halvtime ser du de seneste hendelsene innen nyheter, sport, næringsliv og EU-spørsmål. Mellom sendes aktuelle livsstilsprogrammer og bredere analyser av dagsaktuelle spørsmål.

Sky News er en britisk nyhetskanal som sender nyheter og reportasjer innen sport, økonomi og globale begivenheter. Sky News sendes via internett og krever derfor at din Viasat boks er koblet til internett

Al Jazeera er en engelskspråklig kanal som sendes 24 timer i døgnet og tilbyr internasjonale nyheter med uredd journalistikk og prisbelønte programmer. Al Jazeera sendes via internett og krever derfor at din Viasat boks er koblet til internett.

CNBC er en verdensledende kanal for finansielle nyheter, med kursinformasjon, de siste nyhetene og analyser fra finansmarkedet.

Matkanalen viser egne og innkjøpte serier og programmer for å inspirere alle matentusiaster. Kanalen er reklamefinansiert med TV-sending døgnet rundt.

National Geographic Wild er kanalen med det beste fra dyreverden og naturen vi omgir oss med. Fra de mest avsidesliggene, utrolige steder til havets skremmende dyp. Bli med på en uforglemmelig reise jorden rundt.

TILLEGGSPAKKER

Alle parabolkunder i Viasat kan velge blant flere tilleggspakker.

VIASPORT

Fast månedspris 270,-
Pakken for deg som ønsker markedets råeste sportspakke. Les mer »

VIASAT FILM

Bestill parabol og kanalpakker

Fast månedspris 130,-
Pakken for deg som ønsker markedets beste film- og serietilbud. Les mer »

TILLEGGSKANALER

Alle parabolkunder i Viasat kan velge blant flere tilleggskanaler.

plmakda.jpg

Premier League - 2019

TV 2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium gir deg over 200 direktesendte kamper fra Premier League i sesongen, studiosendinger med fotballeksperter og aktuelle gjester, reportasjer og intervjuer fra England. Kampene som ikke vises direkte tilbys i opptak. Det tilbys også en rekke Premier League-magasiner med forhåndsstoff, analyser, oppsummeringer og scoringsshow.

TV 2 Sport Premium-pakken inneholder kanalene TV 2 Sport Premium og TV 2 Sport Premium 2 og vil være tilgjengelig på opp til to av dine programkort.

  • Kr 449,-/mnd* (ingen avtaleperiode)

​* Forutsetter at du er Viasat parabol- eller IPTV-kunde

Viasat Golf

Viasat Golf

Kr 159/mnd (ingen avtaleperiode)

2000 timer direktesendt golf hvert år.
Les mer »

NTV MIR

NTV Mir

Kr 129/mnd (ingen avtaleperiode)

Viser programinnhold fra NTV, og sendes kun på russisk.

TV Chile

TV Chile

Kr 149/mnd (ingen avtaleperiode)

Viser barneprogrammer, dokumentarer, nyheter og sport.