Logout

Nå har vi også svenske og danske TV-kanaler!

Image

Mange av våre kunder har lenge savnet svenske og danske kanaler i TV-pakkene sine. Men nå er lengselen over! 
Vi har nå gleden av å inkludere følgende 7 kanaler i Total- og Basis-pakkene våre:

Kanaler

Informasjon

 

SVT1, kanalplass 33
Svensk hovedkanal med et bredt utvalg av programmer og variert innhold og dybde. Kanalen byr på egenproduksjoner av høy kvalitet for hele familien, og er spesielt kjent for drama, fakta og kultur.
 

 

SVT2, kanalplass 34
SVT2 er Sveriges svar på NRK 2 for et noe yngre og mer raffinert publikum. Her får du et variert programinnhold av høy kvalitet med nyheter, egenproduserte filmer og serier, natur- og vitenskapsprogram.
 

SVT Barnekanalen/SVT24

 

SVT Barnkanalen/SVT 24, kanalplass 35
Minner veldig om NRK Super og NRK 3. Barnkanalen sender barneprogrammer (med svensk tale) av høy kvalitet fra formiddagen og til tidlig kveld. SVT 24 begynte som en ren nyhetskanal, men sender i dag sport, egne programmer og repriser fra andre SVT-kanaler.
 

Kunskapskanalen

Kunskapskanalen, kanalplass 36
Svensk kanal som tilbyr dokumentarer og undervisningsprogram knyttet til en rekke temaer, fra vitenskap til kultur og politikk.
 

DR1

 

 

DR1, kanalplass 44
DR1 er hovedsakelig Danmarks Radios nyhets- og aktualitetskanal, men kanalen sender også fakta- og kulturprogrammer, underholdning og film. DR1 er den brede kanalen for hele Danmarks befolkning, som samtidig skal overholde kravet om publikumsservice. Kanalen  kan derfor sammenlignes med norske NRK1. Kanalen produserer mange TV-serier, en del av disse har vært prisbelønnet.
 

DR2
 

 

DR2, kanalplass 45
Kanalen er, som søsterkanalen DR1, lisensfinansiert, men er smalere enn DR1. Blant programmene som sendes på kanalen finnes kanalens eget nyhetsprogram, Deadline. På dagtid sender kanalen debatter fra Folketinget. Mange av programmene som vises på kveldstid, vises i reprise på DR1 på dagtid.
 

TV2 Danmark

TV2 Danmark, kanalplass 46
TV 2 er danskenes kilde til aktuelle nyheter, sport, vær og underholdning. Sammen med de offentlig eide DR1 og DR2 regnes TV 2 som en del av landets allmennkringkasting. TV 2 er Danmarks mest sette TV-kanal.

Klikk her for å se hvilke TV-program du kan se på disse kanalene. Kanskje du finner nye favoritter! 

Logg inn på min side dersom du ønsker å oppgradere til en annen KANAL-pakke.

Kanalpakkene er som følger:

Total TV-pakke

Viasat Total TV-pakke

Over 70 TV-kanaler

Inkludert:
Viaplay
Viasport 
Viasat Film + Serier
Barnekanaler
 

Basis TV-pakke

Viasat Basis TV-pakke

Over 60 TV-kanaler

Inkludert:
Viasport +
Viaplay
Barnekanaler

Mini TV-pakke

Viasat Mini TV-pakke

17 TV-kanaler

Inkludert:
Viaplay