Logout

TV-løsninger for hotell som vil by på det lille ekstra

Image
Viasats kanaler på hotell

Viasat i samarbeid med Hoist Technology tilbyr en rekke TV-kanaler og pakkeløsninger skreddersydd for ditt hotell. Ta kontakt for å få en tilpasset avtale til deres behov!

Hvordan bestille tv-kanaler til mitt hotell?

For bestilling av abonnement ta kontakt med vår agent hos Hoist:
Jesper Krogh
jesper.krogh@hoistgroup.com
Telefon 92 22 52 77
Les mer om tilbudet på www.hoistgroup.com »

Hvorfor tegne avtale?

Offentlig visning er ett samlebegrep som omfatter all visning som ikke skjer i private hjem. Uavhengig av hvilken disitributør som leverer signalene til ditt hotell, skal det tillatelse til å sende TV-kanaler. Ta kontakt med Hoist for avtale på de ulike kanalene.

Hva tilbyr Viasat og Hoist?

Viasat tillsammens med Hoist Technology tilbyr offentlig visning av sport og film, dokumentar-, barne- og nyhetskanaler i tillegg til våre nasjonale kanaler. Hoist Technology har mange års erfaring innen film og program-salg og tilbyr et helhetlig konsept i samarbeid med oss. Hoist Technology er Viasats eksklusive agent og leverer tv-kanaler til din bedrift via parabol, kabel og IP-tv. Er ditt hotell tilknyttet Get, Altibox eller annet kabelnett er det Hoist du kontakter for å inngå avtale.

Hotellpakke

Bestilling av enkeltkanaler

Ditt hotell kan i tillegg velge å bestille enkeltkanaler. Se fullstendig oversikt her »
Ta kontakt med Hoist for avtale på de ulike kanalene.

I samarbeid med Hoist Technology tilbyr Viasat kanalløsninger for hotell. Inngå avtale med Viasat, så får du skreddersydde løsninger for ditt hotell.