Logout

Paraboltilbud nye kunder

Husk:

  1. Uansett hvilken pakke du velger får du Ultra HD-boks inkludert!
  2. Andre kanaler og pakker kan du legge til etter du har valgt din grunnpakke.
  3. Hos Viasat er det ingen oppstartsavgifter eller skjulte kostnader!

Mini

270 Kr/mnd Bestill

Basis

410 Kr/mnd Bestill

Total

690 Kr/mnd Bestill

16 tv-kanaler (12 tv-kanaler i HD) - Totalpris første 12 mnd. 2940,-

43 tv-kanaler (18 tv-kanaler i HD) - Totalpris første 12 mnd. 4340,-

56 tv-kanaler (26 tv-kanaler i HD) - Totalpris første 12 mnd. 7140,-

Kanaler inkludert i din TV-pakke

NRK er norges største allmennkringkasterkanal med et allsidig programtilbud. Gir et mangfoldig, bredt og reklamefritt TV-tilbud til hele befolkningen med nyheter, egenproduserte og innkjøpte dokumentarer, kulturprogrammer m.m.

NRK 2 er en aktualitets- og faktakanal som gir deg ferske nyheter og et oppdatert nyhetsbilde kombinert med perspektiv og breddeinnsikt - hele dagen. Går i tillegg bakom nyhetene med debatter, dokumentarer, aktualitetsprogram og engasjerende filmer fra det nære og fjerne.

NRK 3 er NRKs rendyrkede underholdningskanal for unge voksne. Viser kjente filmer, populære serier, sylskarpe humorprogram, livsstil, musikk og det beste fra NRKs rikholdige arkiv.

TV2 er Norges største kommersielle TV-kanal som gir deg et bredt tilbud av nyheter, aktualitetsprogrammer, sport og god tv-underholdning med eksempler som Skal vi danse? Jakten på kjærligheten og TV 2 Hjelper deg.

TV Norge er en norsk underholdningskanal for hele familien. TVNORGE sender nyheter, vær, sport og egenproduserte norske programmer som 71 grader nord, Åndenes Makt og Ungkaren, samt en rekke profilerte filmer og utenlandske serier som CSI og LOST.

TV3 står for den rendyrkede underholdningen. Kanalen tilbyr en suveren blanding av underholdene serier, de beste filmene, samt egenproduserte programmer som blant annet tar deg med på kjøkkenet til Hellstrøm og ut på en øde øy med Christer Falck.

Viasat 4 gir deg mer spenning i hverdagen, og tilbyr alt som kreves av en helaften foran skjermen. Kanalen gir deg heftige dokumentarer, actionfylte filmer og serier, nyhetsoppdateringer og sport i verdensklasse.

TV6 er en underholdnings- og livsstilskanal med et bredt tilbud av programmer inspirerer og beveger deg. Du får programsjangre innen mat, hjem og bolig, talkshow, kvalitetsdramaserier og filmer, samt andre livsstilstemaer som er i vinden.

Flesteparten av programmene på TV6 er nye, av høy kvalitet, og ikke tidligere vist på noen norsk TV-kanal. I tillegg til helt ferske sesonger og nye episoder av godt etablerte seriesuksesser, kommer det også norske produksjoner på TV6 fra 2014.

TV 2 Zebra gir deg attraktiv sport og god underholdning. Kanalen sender blant annet fredagskampan fra Tippeligaen og live håndball. På underholdningssiden kan du se filmer, serier og egenproduserte programmer.

TV2 Nyhetskanalen følger de viktigste begivenhetene i verden og Norge 24 timer i døgnet. I tillegg til kontinuerlige oppdateringer går kanalen bak nyhetsbildet med grundige analyser.

TV 2 Livsstil er en rendyrket, men mangfoldig kanal innen livstidssjangeren.

Med relevant , norsk innhold og internasjonale sterke formater vil seerne få innblikk i ulike menneskers hverdag, og ikke minst, kunne la seg inspirere.

Kanal Fem er skreddersydd for norske kvinner. Foruten populære Studio 5 tilbyr kanalen en miks av dramaserier, reality, filmer, dokumentarer m.m.

NRK Super er barnas egen TV-kanal. Viser populære og kjente barneserier, engasjerende programmerog koslige filmer fra grytidlig morgen til tidlig kveld. Fantorangen, Barnas supershow, Brannmann Sam og Dyrehylla er bare noen av NRK Supers populære programmer for barn i alle aldre.

Comedy Central

TV2 Sportskanalen HD gir deg nyhetsoppdateringer og annet innhold fra sportsverden.

MAX gir deg fotball i verdensklasse, innblikk i den kriminelle underverdenen, hasardiøse biljakter og ting som eksploderer. MAX er uhøytidelig underholdning som nytes best tilbakelent med beina på bordet.

TV 2 Humor er en kanal for deg som liker å le. På den nye humorkanalen kan du finne noe å le av når som helst - døgnet rundt! En av kanalens store satsinger er «The Tonight Show med Jimmy Fallon» som vises bare èn dag etter programmet blir vist i USA, mandag til fredag.

E! bringer den røde løperen rett hjem i stuen. E! viser programmer som følger filminnspillinger, avslørende intervjuer med de største film- og TV-stjernene, samt ryktemettede underholdningsprogram fra Hollywoods glamorøse kjendisverden. E! viser også livsstil-, mote- og reiseprogram.

VH1 viser kjente musikkvideoer, realityserier og populærkulturelle dokumentarer som tar deg med på mimreturer tilbake til tiden da de største og mest minneverdige pop- og rockeartistene fra 1960-, 70-, 80 og 90-tallet herjet hitlister og danseloft.

VH1 Classic gir deg tusenvis av klassiske rock-, pop- og soulvideoer fra 60, 70 og 80-tallet. Kanalen gir deg også klassiske live-konserter og musikkspesialer.

Boomerang er en populær barne- og familiekanal som sender filmer med velkjente klassikere som Scooby Doo, Tom & Jerry og Snurre Sprett, samt nyere helter som Duck Dodgers.

Disney Channel HD er Norges mest populære barne-TV-kanal. Kanalen viser en blanding av spillefilm, storfilmer og klassikere som Biler og Jungelboken, samt helt nye serier som Hannah Montana. Kanalen er reklamefri og sender daglig mellom kl. 06.00 og 22.00. Alt er dubbet eller tekstet på norsk.

Disney Junior er kanalen for 2 til 7-åringer og foreldre som vil ha underholdning med høy kvalitet og  viser det beste av Disneys fortellinger som stimulerer til leken læring. Alle program er dubbet til norsk og kanalen er reklamefri. Se Disney Junior daglig mellom 6.00-19.00.

Disney XD er en helt ny tv-kanal for gutter som liker action, musikk, humor og eventyr. Kanalen fokuserer på gutter i aldersgruppen 6-14 år men henvender seg også til jenter. Norsk tekst eller tale. Sender hver dag fra kl. 06.00 – 22.00.

Nickelodeon er en prisbelønnet og reklamefri barnekanal som blant annet sender populære tegnefilmserier og underholdende barneprogram for barn i alle aldersgrupper. Noen av de mest populære barneserier og karakterer er originale Nickelodeon produkter som Dora the Explorer, Svampebob, Avatar og iCarly. Nickelodeon er kanalen som setter barna først.

Nick Jr er barnekanalen for de aller minste, og sender reklamefritt hver dag fra kl 06 til kl 18. I Norge er kanalen kun tilgjengelig for Viasats parabolkunder.

Cartoon Network Tegnefilmkanalen viser det meste av det beste blant barnas favorittfigurer. Kjente og kjære karakterer som Tom & Jerry, Snurre Sprett og Scooby Doo dukker opp i en rekke familievennelige tegnefilmer. Alle filmer sendes med norsk tale.

MTV Hits er rendyrket og ufiltrert pop, tilrettelagt for deg når det passer deg best – det vil si når som helst! Har den vært eller er på vei mot hitlistene, spilles det på MTV HITS.

Superstjernene, døgnfluene, boy bands og girl bands – nye videoer og hits du aldri blir lei av. MTV HITS – du kommer til å elske den!

MTV Sverige er en av verdens mest kjente merkevarer, assosiert med musikk, kreativitet og ungdommelig kultur. I mer enn 28 år har MTV engasjert, utfordret etablerte normer og sprengt grenser. Vi skal fortsette å gi hver nye generasjon et kreativt uttrykk og en underholdende stemme. Hit musikk, legendariske shows, serier, reality, situasjoner fra virkeligheten, og populære hit shows som The City, Pimp My Ride og Jackass.

National Geographic Channel er kanalen som pirrer nysgjerrigheten med fantastiske dokumetarer fra eksotiske steder verden rundt. Kanalen viser hvordan man kan se verden fra en ny side og med oppfordringen "Think Again" lære mer om nyere vitenskap, teknologi, historie, forskning og naturens mange undre.

National Geographic Wild er kanalen med det beste fra dyreverden og naturen vi omgir oss med. Fra de mest avsidesliggene, utrolige steder til havets skremmende dyp. Bli med på en uforglemmelig reise jorden rundt.

Viasat History sender faktaorienterte dokumentarer innen politikk, kultur, vitenskap, antropologi og relegion. Kanalen går i dybden og gir unik innsikt i eldre så vel som moderne kultur. Med Viasat History lærer man mer om vår egen og andres historie på en levende og interessant måte.

Viasat Nature viser det beste og mest spektakulære av programmer og dokumentarer om natur og dyreliv. Se programmer med kjente dokumentarreportere som Sir David Attenborough.

Viasat Explore sender reportasjer fra strabasiøse ekspedisjoner og populærvitenskaplige dokumentarer som sjokkerer, utfordrer og underholder.

BBC World News går i bredden og i dybden når det kommer til kritisk og velfundert nyhetsformidling. Den britiske nyhetskanalen er blant verdens mest respekterte formidlere av nyheter innen politikk, finans-, kulturog sportsoppdateringer. I tillegg til jevnlige oppdateringer av verdensbildet vises livsstilsprogrammer i velkjent BBC-kvalitet.

CNN er blant USAs mest anerkjente og velrenomerte nyhetskanaler. Med sitt verdensomspennende  korrespondentnettverk oppdaterer CNN internasjonale nyheter fra hele verden – døgnet rundt. I tillegg til nyheter viser CNN aktualitetsdokumentarer og innsiktsfulle intervjuer ledet av blant andre Larry King

NHK World er en engelskspråklig kanal som sender NHKs nyheter.

TV 2 Humor er en kanal for deg som liker å le. På den nye humorkanalen kan du finne noe å le av når som helst - døgnet rundt! En av kanalens store satsinger er «The Tonight Show med Jimmy Fallon» som vises bare èn dag etter programmet blir vist i USA, mandag til fredag.

Kanalen er den første i verden som sender eSport 24 timer i døgnet. eSportTV kommer årlig til å ha over 2000 timer med direktesendinger der du kan se det beste fra eSport og gaming. Kanalen følger de ledende eSport-stjernene og vil rette fokus på de største internasjonale turneringene, profesjonelle ligaene, events og mesterskap.

VOX er en bred kanal for et mer voksent publikum. Kanalen gir deg nye og gamle klassikere, kvalitetsserier, krim, mat- og livsstilsprogrammer og film.

Eurosport 1 med over 3000 timer direktesendt idrett i året, er Eurosport 1 ledende innen sportsunderholdning i Europa.

Eurosport Norge HD er Norges ferskeste sportskanal, og sender idrett som er spesielt interessant for norske TV-seere.

Discovery channel gir deg forunderlige fakta, mekanikk og ingeniørkunst, og møter med fryktløse menn i klodens tøffeste og mest fascinerende yrker. Discovery Channel er TV for deg som vil lære litt mens du blir underholdt.

FOX er verdens største underholdningskanal som når 255 millioner hjem i 127 land utenfor USA. Kanalen har introdusert en rekke nye og prisbelønte serier til det norske markedet, som The Walking Dead, American Horror Story, Wayward Pines og Outcast. FOX er tv-kanalen for deg som simpelthen elsker god underholdning, uansett kjønn og alder.

Nicktoons er stedet for action, latter og eventyr – pakket med dine Nickelodeon favoritt animasjoner! Kanalen er rettet mot gutter og jenter i alderen 4 til 10 år OG alle som elsker animerte serier. På Nicktoons finner du show som Breadwinners, Pig Goat Banana Cricet og Rabbids Invasion. Du finner også andre kjente serier fra det store Nickelodeon biblioteket som SvampeBob, Avatar, Teenage Mutant Ninja Turtles, Kung Fu Panda og Madagasker Pingvinene.

Viasat Sport HD gir deg den beste sporten med premium kvalitet. ved siden av å sende kamper og annet fra de andre kanalene, kan du se en rekke forskjellige rettigheter:
Boksing (med blant annet Sauerland Events og Nordic Fight Night), NFL, World Rally Championship, Euroleague Basket og Euro Basket.

Viasat Fotball er kanalen med 100% fotball som sender bl.a. UEFA Champions League, La Liga, Serie A og Ligue 1. På Viasat Fotball finner du alltid den beste fotballen!

Viasat Motor er den eneste skandinaviske kanalen som kun sender motosport. Vi sender blant annet direkte fra treninger, kvalifiseringer og finalerunder i verdens største motorsirkus - Formel 1!

Rettigheter: Formel 1, NASCAR, GP2, GP3, Speedway GP, Rallycross-EM, Porsche Supercup, MotoGP, Moto2, Moto3, Red Bull Rookies Cup, Powerboat P1, Dragracing-EM, Mobil 1 The Grid, Inside Racing, Inside Grand Prix
*WRC blir sendt på kanalen Viasat Sport

Viasat Hockey er en innholdsrik og rendyrket hockeykanal med internasjonal topphockey med kamper fra amerikanske NHL og svenske HockeyAllsvenskan.

Viasat Film Premiere er filmkanalen med eksklusive premierer som gir deg store kinosuksesser og toppfilmer fra hele verden. Kanalen er reklamefri, og sender hele døgnet.

Viasat Film Action får adrenalinet til å nå nye høyder. Fra kl. 20.00 er kanalen fylt med spennende actionfilmer, iskalde thrillere og nervepirrende skrekkfilmer. Innholdet er det samme som i HD-kanalen, men med bilde i SD kvalitet.

Viasat Series viser Populære TV-serier fra inn- og utland - både nye og eksklusive og klassiske favoritter. Få med deg serier som NCIS: Los Angeles, Californication og Empire. Sendetid: 24 timer i døgnet.

Viasat Film Family tilbyr familievennlig underholdning. Her ser du barne- og ungdomsfilmer, komedier og romantiske filmer for alle aldersgrupper. Innholdet er det samme som i HD-kanalen, men med bilde i SD kvalitet.

Viasat Film Hits viser Oscar-vinnere, internasjonale og nordiske prisvinnere og naturligvis de tidløse klassikerne.

Playboy TV er Europas fremste erotiske TV kanal. Playboy TV sender hver kveld mellom kl. 24.00 og 04.00.

Denne kanalen er kun tilgjengelig med Viasat Ultra HD-boks

Kanaler via Internett

Euronews er Europas ledende internasjonale nyhetskanal. Euronews sender døgnet rundt og hver halvtime ser du de seneste hendelsene innen nyheter, sport, næringsliv og EU-spørsmål. Mellom sendes aktuelle livsstilsprogrammer og bredere analyser av dagsaktuelle spørsmål.

CNBC er en verdensledende kanal for finansielle nyheter, med kursinformasjon, de siste nyhetene og analyser fra finansmarkedet.

Matkanalen er en helt ny TV-kanal som ble lansert i Norge 1. desember 2015.

Vi viser egne og innkjøpte serier og programmer for å inspirere alle matinteresserte. Kanalen er reklamefinansiert og sendes på TV, hver dag og natt, hele uken!

Husk:

Ønsker du å legge til andre kanaler og kanalpakker så kan du gjøre dette etter du har valgt din grunnpakke.

Vil du bli parabolkunde?

Bestill her hos Kundeservice:

Viasat Kundeservice best i test

Har du spørsmål om våre produkter eller hvordan du bestiller, så sitter vi klar alle hverdager mellom 08.00-22.00 og helger 09.00-17.00.

Ring til oss på:    02828

Dette får du inkludert når du bestiller:

Ingen oppstartsavgift hos viasat parabol

0,- oppstartsavgift

Gratis parabol og installasjon

0,- installasjon

De 2 første månedene av abonnementsperioden din spanderer vi.

2 måneder gratis

Som Viasat parabolkunde har du alltid inkludert Viaplay på din TV-boks og online på viaplay.no.

0,- Viaplay strømmetjenester

Hos Viasat kan du se ditt favorittprogram på den skjermen som passer deg, både når du er hjemme, på hytta eller på reisefot.

0,- Viasat TV To Go

Norges beste kundeservice

Se Viasats kanaler hos din TV-leverandør

Klikk på din TV-leverandør for å bestille Viasats Sport- og Filmpakker.

Er du kunde hos OpenNet kan du i tillegg bestille våre grunnpakker.

Vilkår for tilbudene:

1) Mini-pakken med HD tv-boks  
Mini-pakken (270 kr./mnd.) 2.700 kr.
UHD TV-boks 0 kr.
Parabol, utstyr og installasjon 0 kr.
Frakt 200 kr.
Fakturagebyr 1. gang 40 kr.
Samlet pris første 12 mnd. 2.940 kr.

Forusetter abonnement i 12 mnd.


2) Basis-pakken med HD tv-boks  
Basis-pakken (410 kr./mnd.) 4.100 kr.
UHD TV-boks 0 kr.
Parabol, utstyr og installasjon 0 kr.
Frakt 200 kr.
Fakturagebyr 1. gang 40 kr.
Samlet pris første 12 mnd. 4.340 kr.

Forutsetter abonnement i 12 mnd.


3) Total-pakken med HD tv-boks med opptaksfunksjon (HDPVR)  
Total-pakken (690 kr./mnd.) 6.900 kr.
UHD TV-boks 0 kr.
Parabol, utstyr og installasjon 0 kr.
Frakt 200 kr.
Fakturagebyr 1. gang 40 kr.
Samlet pris første 12 mnd. 7.140 kr.

Forusetter abonnement i 12 mnd.