Logout

Ligue 1 - den beste fotballen fra Frankrike!

Image
Ligue 1 på tv, se sport på tv bestill viasat fotball parabol

På fransk jord spilles den interessante Ligue 1, og Viasat byr på kvelder med fotball i verdensklasse, intervjuer med de største stjernene og dyptgående analyser fra våre eksperter. Viasat Fotball sender de beste kampene fra den franske ligaens gruppespill og sluttspill.

PSG vant forrige sesong komfortabelt, og har styrket laget betraktelig foran sesongen. Laurent Blanc har en høy stjerne hjemme i Frankrike, og er mannen som skal lede PSG til nye høyder. Edinson Cavani, Lucas Digne, Marquinhos er noen av de nye som er på plass i stallen. Monaco har i sommer vært klubben på alles lepper. De har brukt utallige millioner på å tiltrekke seg spillere som Falcao, James Rodriguez og João Moutinho. Men holder det til Champions League plass denne sesongen?

Viasat Fotball HD og Viaplay vil vise minst tre kamper fra hver runde samt magasinprogrammer med høydepunkter.
Les deg opp på fransk fotball »

Bestill Viasat Sport

• Få 4 rendyrkede sportskanaler
• Se alle kampene live
• Bestill gjennom din leverandør
 

Direktesendinger

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler. Se live sport på tv fra champions league, formel 1, la liga, serie a, lpga og mye mer

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler.
 

Viasat sender live fra franske Ligue 1. Du ser de mest interessante kampene mellom de franske topplagene kombinert med intervjuer, analyser og reportasjer. Med Viasat Fotball er TV-programmet ditt alltid fylt med fransk fotball av ypperste klasse.