Logout

Storlagene i kvartfinalen

Image

11-12.02: Det begynner å dra seg til i den tyske cupen, DFB Pokal. Alle de tre topplagene i Bundesliga er med når det gjenstår åtte lag, og Bayern München er på jakt etter sin andre trippeltriumf på rad.

  • Tirsdag 11. februar, kl. 18.55: Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund (Viasat Fotball HD)
  • Onsdag 12. februar, kl. 18.55: Bayer Leverkusen – Kaiserslautern (Viasat Sport HD)
  • Onsdag 12. februar, kl. 20.25: Hamburger SV – Bayern München (Viasat Fotball HD)

Alle kampene vises også på Viaplay.

Tysk fotball har virkelig fått en oppsving de siste årene, og fjorårets heltyske Champions League-finale viser at lagene er helt i verdenstoppen. Og det er ikke bare det rent sportslige som har gjort at nordmenn, og folk over hele verden for øvrig, har begynt å få øynene opp for tysk fotball. Den fantastiske stemningen på de smekkfulle tribunene finner man knapt nok noe annet sted. Og i en stadig mer gjennomkommersialisert verdensfotball er fortsatt klubbene eid av supporterne.

 

Tøffe bortekamper

Regjerende cupmester Bayern München skal ut i en vrien bortekamp mot Eintracht Frankfurt onsdag 12. februar. Oppgjøret på Commerzbank Arena blir en nøtt for Guardiolas menn. Hjemmelagets 14. plass på tabellen i Bundesliga gjør at cupen sannsynligvis er eneste vei ut i Europa neste sesong. Tilsvarende oppgjør i serien endte med en knepen 1–0-seier til München-laget. Skader og sviktende form har gjort årets sesong langt tråere for Jürgen Klopps gutter i Borussia Dortmund. I skrivende stund ligger laget på tredjeplass i serien, hele 17 poeng bak Bayern München. De gule og svartes største sjanse til å vinne et trofé denne sesongen blir derfor i cupen. Første hinder på veien dit er storklubben Hamburger SV på bortebane. Hamburger SV er ute etter å hevne det forsmedelige 6–2-tapet på Signal Iduna Park i høst.

 

Årets «askeladd»?

På BayArena tar Bundesliga-toer Bayer Leverkusen imot Kaiserslautern fra 2. Bundesliga. På papiret har hjemmelaget den enkleste motstanden i kvartfinalene, men et lag som kjemper i toppen på nivå to i tysk fotball er ikke å kimse av. Når også hjemmelaget senere i februar skal ut i åttedelsfinaler i Champions League er det mulig at den hjemlige cupen ikke har like høy prioritet hos spillerne og trener Sami Hyppiä.

 

Kampen om trofeet avgjøres til slutt på Norges nasjonaldag 17. mai.

Bestill Viasport

Viasat Sport sender de viktigste idrettsøyeblikkene. Se Champions League, La Liga, Serie A, formel 1, motorsport, Ligue 1, Nascar, LPGA og mye mye mer

• Få 4 rendyrkede sportskanaler
• Din favorittsport live
• Få med alle høydepunktene
 

Direktesendinger

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler. Se live sport på tv fra champions league, formel 1, la liga, serie a, lpga og mye mer

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler.
 

På Viasat Sport ser du de største kampene fra den tyske cupen live på din TV. Viasat Sport fyller TV-programmet ditt med internasjonal toppfotball.