Logout

Se Moto GP – verdens raskeste motorsykkelsport!

Image
Moto GP på Viasat Motor

I Moto GP ser du lettvekterførere kjøre tunge motorsykler. Viasat Motor sender live fra kvalifiseringer, løp og treningsløp og gir deg alle turneringene, hele sesongen. Dessuten kan du se det meste fra underseriene Moto2 og Moto3.

I MotoGP-klassen er det to kategorier, Factory og Open.

I Factory er det kun to team; fabrikkteamene til Honda og Yamaha. For disse teamene vil det være sterke begrensninger på antall tester i løpet av sesongen, i tillegg til at de maksimalt får benytte 5 motorer i løpet av sesongen. Disse motorene er nå plombert, og vil dermed ikke utvikles mer i løpet av året. I tillegg kan Factory-syklene ha maksimalt 20 liter bensin, men får i gjengjeld programmere sin egen software til styringen av motor og elektronikk.

For Open-teamene derimot er reglene litt mer åpne. Disse teamene får benytte 12 motorer i løpet av sesongen. Disse motorene er ikke forhåndsplombert. Det betyr at teamene kan drive teknisk utvikling av motorene gjennom sesongen, i tillegg til at de får kjøre et langt større antall tester mellom løpene enn hva Factory-teamene har lov til.

Ulempen for Open-teamene er at de må bruke en enhetselektronikk fra Magneti-Marelli, der de ikke har anledning til å programmere softwaren selv. Open-teamene får benytte 24 liter (20% mer bensin enn Factory-teamene), og har i tillegg tilgang på det alle mykeste dekket fra Bridgestone (Super-Soft).

Følg oss også på facebook »

Bestill Viasat Sport

Se Motorsport på tv sport på tv live Moto GP

• Få 4 rendyrkede sportskanaler
• Se alle løpene live
• Bestill gjennom din leverandør
 

Direktesendinger

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler. Se live sport på tv fra champions league, formel 1, la liga, serie a, lpga og mye mer

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler.
 

Se motorsport på TV, Viasat sender Moto GP live. Du får fullstendige sendinger av hvert løp, fra Losail-banen i Qatar til klassiske Silverstone i England. Moto GP er ekstremsport på motorsykkel, rett og slett. Med Viasat fyller du TV-programmet ditt med verdens raskeste motorsport på to hjul.