Logout

Lørdagsdilemma: Zuccarello eller Tysk Cupfinale?

Image
Sport på tv nhl sluttspill zuccarello og tysk cupfinale

Lørdag klokken 19.00 møter New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen storlaget Montreal Canadiens i NHLs første semifinaleoppgjør. Samtidig på Viasat Fotball vises cupfinalen i den tyske cupen. Vi har oppskriften for hvordan du skal få med deg begge oppgjørene.

På selveste 17. mai varter Viasat opp med to «må se»-oppgjør. I semifinalen i NHL-sluttspillet møter Mats Zuccarello Aasens New York Rangers topplaget Montreal Canadiens. New York Rangers har tidligere i sesongen spilt tre tette oppgjør mot nettopp Montreal Canadiens, men med Mats Zuccarello Aasen i toppform virker laget fra «The Big Apple» å ha det som trengs for å kunne gå hele veien til Stanley Cup.

  • Kampen vises på Viasat Hockey og Viaplay.

I den tyske cupen er det fjorårets UEFA Champions League-finalister Bayern München og Borussia Dortmund som gjør opp om et av tysk fotballs gjeveste trofeer. Bayern München er allerede seriemester, men etter å ha blitt slått ut av UEFA Champions League har Pep Guardiola fortsatt mye å bevise. Med flere nye spillere inn på laget har Borussia Dortmunds trener Jürgen Klopp levert en rekke sterke resultater på tampen av sesongen. Tittelkampen avgjøres på Olympiastadion i Berlin foran 75000 elleville supportere.

  • Kampen vises på Viasat Fotball og Viaplay.

 

Begge kampene har starttidspunkt klokken 19.00. For å få med seg all dramatikken fra begge kampene anbefaler vi derfor alle å la en kamp gå på storskjermen, mens man logger seg på Viaplay med iPad eller mobil for å få med seg den andre.  

Bestill Viasport

• Få 4 rendyrkede sportskanaler
• Se alle kampene live
• Bestill gjennom din leverandør
 

Direktesendinger

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler. Se live sport på tv fra champions league, formel 1, la liga, serie a, lpga og mye mer

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler.
 

Viasats sportskanaler gir deg de viktigste hendelsene fra de største ligaene og seriene. Fyll ditt TV-program med internasjonal sport i toppklasse. Med Viaplay styrer du TV-programmet selv og kan se sport online, hvor og når du vil.