Du har ikke tilgang til å se denne kanalen på denne mottaker. Ring 800 53020 eller logg inn på "min side" på www.viasat.no for å benytte kortet i en annen mottaker. Din STB ID er [nr] Ditt parabolkort-nummer er [nr] (14)

1. Sørg for at boksen står på en kanal som er en del av din kanalpakke. Du kan se hvilke kanaler som ligger hvor ved å klikke her.
  2. . Kontroller at du ikke har noen ubetalte fakturaer, dette kan du sjekke ved å logge inn på Min Side.
  3.  Kontroller at parabolkortnummer og STD ID stemmer. (Parabolkortnummer finner du på kortet, det starter på 0150/0155/0160/0170/0171. STB-ID finner du under eller på siden av mottakeren, det starter på 02/03).
  4. Om parabolkortnummer og STB-ID ikke stemmer må du parre kort og mottaker, slik gjør du det: Du kan logge inn på Min Side, eller sende en tekstmelding med: VIASAT RESEND < kortnummer på 12 siffer > til 1963, eller send VIASAT. Eller du kan ringe telefonnummeret 800 53 020 og benytt tastevalg 3. Tast inn ditt parabolkortnummer: og deretter ditt mottakernummer: . Du vil nå få bilde innen 1 time. Merk at mottakeren må stå på med kortet i mottakeren.
  5.  Send nye signaler. Dette kan du enkelt gjøre ved å sende en tekstmelding med: VIASAT RESEND < kortnummer på 12 siffer > til 1963.
  6. Gjør strømløs.
  7. Om følgende over ikke hjelper, kontakt oss på telefon 02828.