Hva er Viaplay kanaler?

Viaplay kanaler er en løsning for å kunne se lineær TV på nett, via PC/MAC, nettbrett, mobil, smart-TV og PS4.

Det vil fungere i nettleserne Firefox/Chrome/Safari på OC/MAC.

Android versjon 4 eller nyere, og iOS7 eller nyere for smarttelefoner og nettbrett. For Smart-TV vil det fungere på LG-TV 2013 modell eller nyere, Samsung 2012 modell eller nyere, samt Android TV fra Sony, Phillips og Nvidia Shield.  Og går da igjennom Viaplay appen.