Hvordan får jeg Dolby 5.1 lyd?

Kontroller at din mottaker er koblet til ditt surround system via den digitale lydutgangen på mottakeren eller via HDMI-utgangen. Digital lydutgang og HDMI-utgang finnes på alle Viasats mottakere. Etter det må du aktivere Dolby:

Svart fjernkontroll: Trykk på [Menu], gå til Innstillinger og trykk [Ok], gå til Oppsett og trykk [Ok], tast mottakerens PIN-kode (fabrikkinnstilling 0000), og trykk [Ok], gå til Lyd og trykk [Ok], gå til Lydformat og velg Dolby Digital med piltastene, bekreft deretter med [Blå knapp], trykk på [Viasat] øverst på fjernkontrollen for å komme ut av menyen.

Svart-sølv fjernkontroll: Trykk på [Setup], gå til Oppsett og trykk [Ok], tast mottakerens PIN-kode (fabrikkinnstilling 0000), og trykk [Ok], gå til Lyd og trykk [Ok], gå til Lydformat og velg Dolby Digital med piltastene, bekreft deretter med [Blå knapp], trykk på [Viasat] øverst på fjernkontrollen for å komme ut av menyen.