Hvordan lage og redigere en favorittliste i Viasat HD–bokser

Du trykker da på meny/setup på din fjernkontroll, og følger så stegene under.

Favoritliste

Når du håndterer favorittlisten din vil de puttes i rekkefølgen du velger dem. Om du ønsker å endre denne rekkefølgen etter den er opprettet kan du trykke på den grønne knappen på fjernkontrollen din, du trykker da «OK» på fjernkontrollen når du er på kanalen du vil endre rekkefølgen på, også «OK» igjen på den kanalen i rekkefølgen du vil bytte den med. Når du er ferdig følger du de to siste bildene, og aktiverer (trykker «OK») på en av kanalene i favorittlisten, og den blir aktiv. Ønsker du å endre tilbake til standard liste så gjør du det samme, men velger «alle kanaler» i bilde 5 ok aktiverer en av de kanalene.