Informasjon om nettverksfeil på mottakere

Trykker du på VOD-knappen på mottakerens fjernkontroll og får melding om nettverksfeil kan dette skyldes at du ikke har noen internettilkobling. Kontroller at VOD-utstyret installeres riktig ved å sjekke manualen din.

Om installasjonen er riktig utført så må instillinger kontrolleres i routeren din. Kontakt din routerleverandør for å få informasjon om hvordan man stiller inn routeren.

Hvis du fortsatt opplever problemer, kontakt kundeservice på 02828.