Logout

Viasat Sport - kanaler

Image

Sport for enhver smak! Uansett om det er fotball, hockey, golf eller motorsport som gjelder, får du alltid se de beste oppgjørene på Viasat.

Med sportspakken vår får du 4 kanaler som er helt og holdent viet til én og samme sport: fotball, hockey og motor. I tillegg får du blandingskanalen Viasat Sport, som blant annet viser førsteklasses boksing, kampsport, sykling og amerikansk idrett.

For deg som er veldig golfinteressert, har vi viet en hel kanal kun til den beste golfen. Den bestiller du separat.

KANALPAKKER MOTOR

Viasat Motor

Med Viasat Motor ser du motorsport live med de tøffeste løpene fra blant annet Formel 1 og Moto GP. Følg hele sesonger i de viktigste ligaene og seriene for både biler og motorsykler.

KANALPAKKER HOCKEY

Viasat Hockey

Her får du som elsker tøffe tak på isen, verdens beste hockey med direktesendinger fra blant annet NHL og Hockey Allsvenskan. Få intervjuer, reportasjer og analyser – direkte på din TV.

KANALPAKKER GOLF

Viasat Golf

På Viasat Golf finner du de beste spillerne i de største turneringene for både damer og herrer. Bli med oss til klassiske golfbaner og til turneringer som Europatouren, PGA, LPGA med flere!

Viasat byr på sport for enhver smak. Vi har eksklusive rettigheter til de største og beste turneringene, ligaene, kampene, løpene og mesterskapene i hver kategori. Se fotball, hockey, motorsport, golf, boksing og mye mer på Viasats sportskanaler.