Logout

European Tour - den ultimate golfopplevelsen hver uke!

Image

Slå på Viasat Golf og følg de beste norske spillerne når de utfordrer Europas absolutte elite. Vi sender de aller fleste av turneringene i European tour live, innkludert majors.

Med de største stjernene på plass er European tour arena for noen av de største golf-øyeblikkene i løpet av sesongen. Med Viasat Golf følger du de alle sammen. Med konkurrenter som Sergio Garcia, Robert Karlsson og Oliver Wilson i duell er ingen sikret tittelen som Europas fremste golfer. Hver av de mange turneringene i European-touren byr på dramatikk av ypperste klasse, og du får med deg alt med Viasat Golf.

Som om ikke det var nok sender også magasinet European Tour Weekly på et eksklusivt innblikk i spillet bak kulissene, banene og ikke minst stjernene - hver uke.

Det gjør også våre kommentatorer Fredrik C Kracht og Hallvard Flatland. Sammen leverer våre dyktige eksperter analyser, intervjuer og kommentering av høy kvalitet!

Se den beste golfen!

Bestill Viasat Golf

Med Viasat Golf får du se alle de store golfturneringene live i perfekt HD-kvalitet!

Direktesendinger

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler. Se live sport på tv fra champions league, formel 1, la liga, serie a, lpga og mye mer

Her finner du alle direktesendinger på Viasats sportskanaler.
 

Viasat sender live fra European tour i golf. Du ser majors og alle de andre viktige turneringene live på Viasat. Bli med når Norges elite møter toppsjiktet blant Europas golfspillere. Med Viasat fyller du TV-programmet ditt med Europas beste livegolf.